Hirlapom RSS
Főoldal A Magazin Lakberendezés Trendfigyelő Életmód Ajánlók Kiállítások Estjeink Gardróbok
Divattervezők az enteriőrök világában

A mai cikkem témájához egy kicsit kalandos úton értem el.

A dolog úgy kezdődött, hogy moncsiga küldött nekem pár érdekességet a mai nap során, amiből az egyik képen szereplő mintás hokedli igen megtetszett. Elmentem hát kideríteni, hogy ki tervezte és ez a bizonyos tervező mi mindent tervezett még. Az Ausztráliában ünnepelt celebnek számító kyotoi származású tervező neve Akira Isogawa. Kutakodásom során kiderült, hogy saját honlapján kizárólag fő profiljának termékei, azaz ruhái láthatók, pedig tervez mintákat bútorokra, szőnyegekre és ki tudja még mi minden másra is.

Miközben a szőnyeges honlapon keresgéltem, hívtam moncsigát, hogy nézze meg Ő is, milyen klassz oldalra bukkantam, de rosszul diktáltam be a címet, így a google egy egész más oldalt dobott ki neki. Sebaj, mindig jól jön egy-két betépett művész képe, ha alternatív lakások tervezésére és renderelésére kerül sor. Így egyből két legyet ütöttünk egy csapásra.

Rászántam egy éjszakát Akira dolgaira és sikerült olyan összeállításokat készítenem, amelyeken kellemesen harmonizálnak egymással a ruhák és a bútorok, na meg a szőnyegek. Nézzétek!

És a hokedlik után a szőnyegek.

forrás: www.hna-design.hu/blog
Hujber-Nagy Aletta Lakberendező és Okl. színdinamikai szakértő, szakmérnök
Megosztás:

 
Magunkról     |     MBIK     |     Impresszum     |     Karrier     |     Archívum