Hirlapom RSS
Főoldal A Magazin Lakberendezés Trendfigyelő Életmód Ajánlók Kiállítások Estjeink Gardróbok
Jöjjön házhoz a porzsák!
Ha porzsákos porszívónk van otthon, elképzelhető, hogy szembesültünk már azzal a problémával, hogy amikor megtelt és nem volt otthon új, nem tudtuk hirtelen, hogy milyen fajta való az eszközünkbe. A különböző elektronikai üzletekben vagy tudnak segíteni, vagy nem, de a legegyszerűbb, ha biztosra megyünk, és olyan helyen vásárolunk porzsák-utánpótlást, ahol értenek a témához. Mivel több száz féle porszívó van forgalomban Magyarországon, amelyekhez különböző típusú (papír, szintetikus, textil) porzsákokat kínálnak a gyártók, láthatjuk, hogy ez egy elég specifikus kategória. Ha a lakóhelyünk közelében nincs ilyen szaküzlet - vagy csak egyszerűen a kényelem is szempont, - néhány másodperc alatt kideríthetjük, hogy milyen porzsákot kell vennünk, illetve azt azonnal meg is rendelhetjük.

Porszívózsák


Ehhez elég, ha megadjuk a porszívó márkáját, majd kiválasztjuk a konkrét típust, ezt követően már csak azt kell eldönteni, hogy milyen anyagú vagy kiszerelésű porzsákot rendeljünk (feltéve, hogy az adott típushoz többféle is létezik), és a vásárlást követően legfeljebb 2 munkanapon belül házhoz kapjuk a terméket.

A porzsák anyagának kiválasztásakor érdemes figyelembe venni néhány szempontot. A textil porzsákot nem kell használat után kidobni, elég kirázni, ezért sokszor újrahasznosítható, viszont nem ajánljuk ezt a típust, ha nincs lehetőségünk a szabadban kiüríteni a porzsákot. Porallergiások számára semmiképp nem javasolt a textil megoldás, egyrészt, mert a rázás során felszabaduló porszemcsék allergiás reakciót váltanak ki, másrészt porszívózás közben sem szűri meg annyira jól a szemcséket, mint például a szintetikus porzsák. A szintetikus porzsákok azért nagyszerűek, mert könnyen cserélhetőek és a legkisebb mikroszemcséket is megszűrik, így a por se a porszívón kívülre, se a motorjába nem fog távozni. A papír porzsák szintén egy egyszerű megoldás, a cseréje nem bonyolult, és szinte minden porszívóhoz kapható ilyen típus.

Hublot Replica Watches Hublot Replica www.watchesnoble.com Cheap IWC Replica IWC Replica www.iwcreplicawatches.com Hublot Replica Watches www.ausreplicawatch.com www.rmwatch.com Patek Philippe Replica
Megosztás:
 
Magunkról     |     MBIK     |     Impresszum     |     Karrier     |     Archívum