Hirlapom RSS
Főoldal A Magazin Lakberendezés Trendfigyelő Életmód Ajánlók Kiállítások Estjeink Gardróbok
A lakásfelújítás költségei magasak, de állami támogatás is van rá!
Gyarapodik a család? Megelégelte a viseltes járólapokat és nem ártana egy teljes hőszigetelés sem az energiatakarékosságot megcélozva? Számos olyan terület létezik, melyek kapcsán hasznos lehet a lakásfelújítás, ám kétségtelen, hogy néha bizony rendkívül magas költségekkel kell számolni. Nem csak az alapanyagok ára jár néha a csillagokban, de a szakmunka is sokszor csak méregdrágán érhető el.Természetesen akadnak lehetőségek a spórolásra, így sokan döntenek a házilagos csempézés, burkolás, járólapozás mellett, de szobafestés alkalmával is egyszerűen kivitelezhetőek a munkálatok. Vannak azonban olyan teendők, melyek esetében nélkülözhetetlen a profi munkavégzés, s ilyenkor nyilván, ennek díjával is számolni kell. A hőszigetelő rendszerek kialakítása és a nyílászárók cseréje a leggyakrabban választott felújítási munkálat, viszont akár több millió forintos kiadással is járhatnak ezek. Mégis miből finanszírozzuk a költségeket?

A lakáskassza kínálta lehetőségek nem véletlen örvendenek nagy népszerűségnek, hiszen a havi befizetésekkel, a betéti kamatokkal és az állami támogatással kedvező feltételekkel van mód lakáskölcsön felvételére. A 20% állami támogatás a lakástakarék számla esetében igen nagy segítséget jelent a kívánt célok eléréséhez. Ha a vágyott ingatlannal már rendelkezik, olyan további területeken is felhasználhatja a megtakarításokat és persze a hozzájuk járó állami támogatást, mint a lakásfelújítás, a bővítés, vagy a korszerűsítés.

A felújítási és a korszerűsítési munkálatok némileg különböznek egymástól, ugyanis míg az első esetben például festésről, vagy a nagy belmagasságú otthonok esetében a gyakran választott galériaépítésről van szó, addig a korszerűsítés kissé mást jelent. Esetében valamilyen modern technológia beszereléséről van szó, így például napkollektor, légkondi beszerelésről, a fűtési rendszer korszerűsítéséről, vagy például beépített konyhai eszközökről. Használja ki a lakáskassza kínálta előnyöket akkor is, ha nem vásárlásról, hanem otthona alakításáról, kényelmesebbé tételéről van szó! Minimális számlanyitási díjjal indulhat, és havi megtakarításainak köszönhetően még egy jelentős felújítás sem okozhat majd gondot a jövőben. Az interneten összehasonlíthatja az egyes lakáskasszák ajánlatait, és az általuk kínált lehetőségeket, így sikerülhet a minden szempontból leginkább megfelelőt kiválasztania.

Replica Watches Cheap IWC Replica IWC Replica www.iwcwatches.us Omega Replica www.replicaonsale.com Hublot Replica Watches Hublot Replica www.watchesnoble.com
Megosztás:
 
Magunkról     |     MBIK     |     Impresszum     |     Karrier     |     Archívum