Hirlapom RSS
Főoldal A Magazin Lakberendezés Trendfigyelő Életmód Ajánlók Kiállítások Estjeink Gardróbok
Ékszer mellé balkonkert jár! ... mert jól áll neked a bazsalikom, a paradicsom vagy a csili
Öltözz a kertedhez, Vadjutka új kollekciója
Az zöldség nem csak egészséges, de ha magunk termesztjük akkor biztosan vegyszermentes is. És persze gyönyörű, az égőpiros csilipaprika, vagy a friss bokor bazsalikom csodaszép tud lenni. Ez inspirálta Vadjutkát, az ismert ékszer dizájnert is, aki fantasztikusan finom és egészséges kollekciót tervezett.

A kollekcióban textilre kívánkozott három népszerű kerti növény: a bazsalikom, a paradicsom és a csilipaprika. Ezzel megszülettek Vadjutka legújabb ékszerei, azaz a Balkonkert, ahol ezé a három zöldségé a főszerep.

A Balkonkert azonban nem pusztán ékszer, ennél valamivel több: egy csipetnyi életforma. Ugyanis minden egyes ékszer mellé jár egy kevés a rajta látható növényből is.

A Mon Jardin – kert a konyhában magokat ajánlott a nyakláncok, fülbevalók és gyűrűk mellé, hogy ezzel is támogassa az otthoni kertészkedést. A magokat aztán cserépben elültethetjük, és akár a balkonon, akár a párkányon saját kiskertet nyithatunk magunknak. Így a legújabb Vadjutka kollekció egészen friss és üde, hiszen az ékszer mellé egy Balkonkert jár.

Megosztás:
 
Magunkról     |     MBIK     |     Impresszum     |     Karrier     |     Archívum