Hirlapom RSS
Főoldal A Magazin Lakberendezés Trendfigyelő Életmód Ajánlók Kiállítások Estjeink Gardróbok
Ezek az ásványok mindenkinek segítenek
Az ásványékszerek a testi és lelki életünk őrzői: feloldják a fizikai és érzelmi blokkokat, segítenek újra megtalálni a harmóniát. A betegségek, a kellemetlen közérzet nemcsak feszültebbé tesz bennünket a barátainkkal ismerőseinkkel szemben, hanem negatívan fordulunk saját magunk felé is. Az ásványékszerek évezredek óta ott lapulnak a zsebünkben, nem véletlenül! Hogyan segíthetnek nekünk akár egy bőrbetegség vagy rendellenes pajzsmirigy működés igen megterhelő időszakában?

Marokkő

A kellemes tapintás a legárulkodóbb jel – ha kezünkbe vesszük az ásványt, szervezetünk jelzi felénk, hogy mennyire van szükségünk adott pillanatban a kőre. A pozitív gondolatok és a meleg tenyér arra utal, hogy testünk kölcsönhatásba lépett a darabbal. Ha nem lehetséges, hogy kezükben tartsuk az ásványt, zsebbe is tehetjük, habár ekkor a tenyér reflexzónái nem érintkeznek közvetlenül az energiával. Azonban így is üdítő lesz a megjelenésünk!

Ékszerek

Egy hegyikristály, rózsakvarc vagy tigrisszem több mint ékszer. Tökéletesen kiegészítik a viselőt, a személyiségjegyeivel összhangban nyilvánulnak meg. A sorsok őrzői és továbbadói is. Ha egy szomorú életű ember karkötőjét, medálját kapjuk meg ajándékba, érdemes a követ 24 órán át tengeri sóba helyezni, majd egy nap múlva lemosni. Így új fejezet nyílhat az ásvány számára, a mi egészségünket támogatja meg. Az egyedi ékszerek valóban különlegessé teszik a viselőjét, a gyogyitokovek.eu karkötői, medáljai között sem találunk két egyformát. A természet nem ismétli önmagát, így, párosítsuk bármilyen nehézfémmel, egyébbel, az ásvány valóban bennünket mutat meg a külvilág felé.

Ásványvíz, fürdő, masszázs

A víz kiváló közvetítő: az ásványok energiája közvetlenül érintheti a szervezetünk. A fürdő nemcsak kellemes kikapcsolódás a testünknek; ha ásványt helyezünk el benne, a víz felerősíti a gyógyhatását. Épp ezért nem mindegy, hogy milyen követ választunk ki magunknak! Ha pedig ivóvízzel áztatjuk a kristályokat, igazi elixír kaphatunk! A talpunk, hátunk különösen jól fogadja, ha masszázsban alkalmazzuk a gyógyító hatásokat.

Az ásványok a természet páratlan, megismételhetetlen darabjai, amelyet igazi védőpajzsként őrzik egészségünk, ha megtaláljuk a hozzánk legjobban illőt!

Megosztás:
 
Magunkról     |     MBIK     |     Impresszum     |     Karrier     |     Archívum