Hirlapom RSS
Főoldal A Magazin Lakberendezés Trendfigyelő Életmód Ajánlók Kiállítások Estjeink Gardróbok
Freshka Design
Freshka + RS Bútoráruház = Mesevilág egy óvodának
2011 májusában az RS Bútoráruház országos gyerekrajz pályázatot hirdetett, melynek egyik fődíját a Freshka Design ajánlotta fel: egy csodálatos mesefalat a győztes óvodájába. A nyereményt az első 10 közé jutott legfiatalabb kislány kapta, aki csupán 4 éves. A mesefal elkészítésében ő maga is segített.Donner Andreát, a Freshka Design vezetőjét kérdeztük, hogyan született a Freshka, mióta működik, és mivel is foglalkozik pontosan.

Bár a Freshka két évvel ezelőtt született meg, valójában az első falat 5 éve festettem. Unokatestvéremnek ikerfiai születtek és hirtelen nem jutott eszembe semmilyen frappáns és egyedi ajándék. Akkor jött az ötlet, hogy egy helyes sormintát fessek a fiúk szobájának falára. A kis autók festése közben fogalmazódott meg bennem először egy falfestő vállalkozás gondolata. Az élet mégis másfelé sodort és végül csak két éve indult útjára a Freshka. Mára több mint félezer rajongónk van a Facebookon, és egyre többen rendelnek tőlünk falfestést, így a Freshka csapatának is bővülnie kellett, hogy bírjuk a munkát. Olyan munkatársakat kerestem, akik nem csak kreatívak és tehetségesek, de akárcsak én, a lelkük mélyén igazi gyerekek maradtak!Persze nem csak gyerekszobákat festünk. Volt már a munkáink között étterem, iroda és játszóház is. Mindenre nyitottak vagyunk, csak legyen fal, amit „összekenhetünk”.

Van egy modern kori vállalati-társadalmi szerepvállalás (CSR) programunk is. Ennek lényege, hogy egy cég dolgozói csapatépítő tréning keretében egy-egy kórház vagy árvaház falait festik meg. Mi előkészítjük, leszervezzük, megtervezzük és felrajzoljuk a figurákat, amit ők szakszerű irányítás mellett kifestenek. Az alkotás öröme összehozza az embereket. A cég programot kap és egy jó PR lehetőséget, míg az intézmények olyan ajándékot, amit sosem engedhetnének meg maguknak. Az itt dolgozó emberek visszajelzéséből tudjuk, hogy a gyerekek életét színesebbé és boldogabbá teszi a vidám színes fal. Ehhez is várjuk a vállalkozó szellemű csapatok, cégek jelentkezését.A Freshka különlegessége, hogy elsősorban egyedi tervezésű figurákat és mesevilágokat teremt. Szeretek tervezni, a legizgalmasabb kihívás új figurákat alkotni, akiknek saját történetük és személyiségük van. Ettől lesznek szerethetők. Egy lusta mackó vagy egy kíváncsi katica, akikről mesék születnek esténként. Ez egy valódi boldog munka, amikor a szülők és a gyerekek is szeretettel nézik a figurákat, amikor a visszajelzésekből látom, ismét valami új varázslatot alkottunk. Ez a hajtóerő a Freshka motorjában.Donner Andrea

Freshka Design
www.freshka.hu
www.facebook.com/freshkadesign
+36-30-890-7367

Megosztás:
 
Magunkról     |     MBIK     |     Impresszum     |     Karrier     |     Archívum