Hirlapom RSS
Főoldal A Magazin Lakberendezés Trendfigyelő Életmód Ajánlók Kiállítások Estjeink Gardróbok
Egzotikus keleti Est a Trendlakásban
Exkluzív hangulatú tetőteraszunk adott helyet az egzotikus keleti estnek, ahol vendégeink elé varázsoltuk ezt a különleges hangulatot.
Szilvásy Judit feng shui szakértő előadásában hallhattunk arról, hogy a lakásenergetika milyen pozitív hatásokkal lehet személyiségünkre. Lakberendezési tárgyainkat hogyan helyezzük el úgy lakáson belül, hogy azok pozitív hatással legyenek mind a vállalkozásunk beindulásához, fellendüléséhez, sikeres működéséhez, mind a magánéletünk alakulására.

Aki az ott elmondott információk után szeretett volna még jobban megismerkedni a témával, szakértőnk dedikálással egybekötött könyvvásárlásnál lehetősége volt megvásárolni a vonatkozó szakirodalmakat.

Tetőteraszunkon a keleti gasztronómia ínyencségeivel a Wasabi étterem mutatkozott be, és megtudhattuk a mesteri sushi készítés titkait, trükkjeit. Masayo Nishimura mesterszakács aki Japánból érkezett hozzánk és az Est folyamán többször készített „makikat” és „nigiriket” vendégeink részére bemutatóval egybekötve. Többek között megtudhattuk azt is, hogy a sushit körölölelő fekete rész, az a tengeri alga, amely száraz laponként kapható, és melyet a rizs nedvessége miatt tudunk formázni. Nagyon fontos az egyensúly megtalálása, hogy a sushink se túl folyós, se túl kemény ne legyen, ami nehéz feladat, és legtöbbször többéves tapasztalat szükséges hozzá. Aki kedvet kapott a keleti ételek elkészítéséhez, ott helyben haszonnal forgathatta receptkönyveinket.

Édességre vágyók különleges csokoládéval leöntött kókuszkockákat kóstolhattak az este folyamán.
Akik hamar kitanulták a sushi készítés csínját-bínját változatos és szórakoztató programjaink közül csemegézhetett, mint exkluzív gyöngyékszer bemutató, professzionális sminkkészítés, szépségtanácsadás, ahol a résztvevőknek segítettek eligazodni az esztétikai beavatkozások erdejében és segítettek a lehetőségek személyre szabásán.

Az est folyamán az egzotikus keleti stílusról is hallhattunk előadást, a keleti hangulatot fokozta még teraszunkon az elhelyezett bonsai fák, a különleges egyedi tervezésű selyemruhák, és a nagyon finom kávék színes választéka.

Megosztás:
 
Magunkról     |     MBIK     |     Impresszum     |     Karrier     |     Archívum