Hirlapom RSS
Főoldal A Magazin Lakberendezés Trendfigyelő Életmód Ajánlók Kiállítások Estjeink Gardróbok
Vásároljunk-e hitelből karácsonyra?
Az ünnepek közeledtével mindannyian kicsit elfáradunk az egész éves hajtás után, és szeretnénk az év végi egy-két hetet igazán felejthetetlenné tenni. Szeretteink megajándékozása, vagy az otthontól távol töltött pár nap olyan igények, amelyek egyáltalán nem számítanak luxusnak. Ha a havi jövedelemből nem tudtunk az év folyamán eleget félretenni, vagy egészen egyszerűen csak némi plusz pénzre lenne szükség karácsony előtt, akkor érdemes a hitelintézetek ajánlatai között körülnézni. A netrisk.hu által megkérdezett szakemberek is azon a véleményen vannak, hogy a karácsony előtti hitel kínálat akár a mindennapi kényelmet nyújtó berendezések, eszközök beszerzése kapcsán is remek választásnak bizonyul.

Akciós ajánlatok, tartós fogyasztási cikkek olcsón

Már egy-két hónappal karácsony előtt kezdenek megjelenni a bevásárlóközpontokban azok a kedvezményes árak, melyek messze az éves átlag alatt maradnak. Nem véletlen, hogy sokan ilyenkor szerzik be a televíziót, a gyerekek számára a számítógépet, vagy a régóta vágyott hűtő-, és mosógépcsere is ekkor válik aktuálissá. Tartós fogyasztási cikkeket saját használatra, vagy ajándékba is beszerezhetünk az év végi akciókat kihasználva. S ha nincs a vásárláshoz elegendő anyagi keret, a hitelintézetek kölcsönei, áruhitelei ezt is gyorsan megoldják. Miért hagyná ki a kedvezményes vásárlási lehetőséget? Lehet, hogy januárban már tízezrekkel drágább lesz a beszerezni kívánt eszköz most viszont akciós hitel segítségével azonnal sajátjának tudhatja azt.Tudatosság már a tájékozódás során

Az anyagi döntések meghozatala előtt mindenképpen ajánlott körültekintően tájékozódni. Ez ma már akár otthonunk kényelméből sem jelenthet gondot, hiszen az online személyi kölcsön kalkulátorokkal pillanatok alatt hasonlíthatjuk össze a hitelintézetek ajánlatait. Kérhetünk akár visszahívást is a banktól, így telefonon tehetjük fel a felmerülő kérdéseket a szakembernek. További lehetőségként áll rendelkezésre az otthoni szolgáltatás, és egyes hitelintézeteknél már módunk van arra is, hogy készpénzben kapjuk meg a kért kölcsönt. Az olyan részletekre azonban minden esetben fontos ügyelni, mint a törlesztés módja, az esetleges felmerülő költségek, vagy kamatok alakulása.

Minimálbérrel is igényelhető személyi kölcsönök

Karácsony környékén azoknak sem kell lemondaniuk álmaik megvalósításáról, akik minimálbérrel rendelkeznek, hiszen a legtöbb személyi kölcsön már ezzel is igényelhető. Fedezet és kezes nélkül lehet a jövedelem függvényében kapható összeghez hozzájutni, ha pedig jól fizető ügyfélnek bizonyul, a későbbiekben akár emelt összeget is felvehet.

Kiszámíthatóság és anyagi biztonság

Nem véletlen esik gyakran az érdeklődők választása a fix törlesztőket kínáló ajánlatokra, ezek kapcsán ugyanis előre kalkulálhatóak a havi kiadások, és a kamatok változása sem növeli meg a részletek nagyságát. A futamidő végéig fix részletek mellett akár kamatkedvezményt is igénybe vehetünk, ennek tipikus példája az, amikor online igényléshez jár az akciós lehetőség. A hitelintézetek olyan plusz ajándékokat is kínálni szoktak az egyes hiteltermékekhez, mint a vásárlási utalvány, az életbiztosítás, vagy például a kezelési költségek teljes elengedése. A bankok között egyre nagyobb a verseny, aminek nyilvánvaló előnyeit ügyfélként mindenképpen érdemes kihasználni, és karácsony előtt a kedvező személyi kölcsön lehetőségek mellett letenni a voksot. Megéri már most nézelődni a hitelintézetek kínálatában, és a megfelelő anyagi háttér mellett mihamarabb elkezdheti megtervezni az év végi ünnepeket.

Megosztás:
 
Magunkról     |     MBIK     |     Impresszum     |     Karrier     |     Archívum