Hirlapom RSS
Főoldal A Magazin Lakberendezés Trendfigyelő Életmód Ajánlók Kiállítások Estjeink Gardróbok
Első osztályú minőségben készült, azonnal költözhető új lakások Angyalföldön a XIII. kerületben!

A közkedvelt XIII. kerület frekventált részén a Reitter Ferenc utca, és a Petneházy utca sarkán elkészült a környék egyik legexkluzívabb társasháza, melynek egyedisége többek között a kiemelkedően magas minőségében rejlik. Biztos anyagi hátterének köszönhetően az ingatlanpiacon kialakult válság sem tudta akadályozni a ház elkészülését, és a terveknek megfelelően, napra pontosan kapta meg a használatbavételi engedélyt 2009 novemberében. Az azonnal költözhető 38 lakásból, és két üzlethelyiségből álló társasházban nagyrészt kis alapterületű, garzon, 1,5 - 2 szobás lakások kaptak helyet, de szerepel kínálatában 2,5 szobás kialakítás is.

A belső kialakításánál a beruházó hangsúlyozott figyelmet fordított a felhasznált anyagok (beleértve csempék, burkolatok, szaniterek) és a kivitelezés első osztályú minőségére, továbbá a lakásokat korszerű műszaki berendezésekkel látták el. Válassza a minőséget!
A ház adottságairól a saját szemével is meggyőződhet kényelmesen, otthonról is! Az értékesítés egyedi szolgáltatásaként új lehetőségek nyíltak meg az érdeklődők számára. A www.bpholmi.hu/lakasbemutato oldalon videós bemutatókat talál a házról és a lakásokról.

A kiépített központi elszívó rendszer folyamatosan biztosítja a lakásokban az összes helyiség számára a szellőzést, a szagtalanítást, és a párátlanítást, mindezt hang nélkül. A lakások fűtése költséghatékony házközponti, melyet a felső szinten elhelyezett kazán lát el. Lakásonként egyedi mérőórák (hideg- és meleg víz, hőmennyiségmérő) kerültek felszerelésre, így minden lakó csak annyit fizet, amennyit fogyaszt. A lakások magas minőségű hő- és hangszigeteléssel vannak ellátva. A lakásokhoz ajándékba jár egy egyedi tervezésű beépített, gépesített konyhabútort, melyet az RS Konyhabútor Stúdió biztosít.
A ház akadálymentesített, a parkolás és a tárolás a mélygarázsban kiépített parkolóhelyekkel és tárolókkal megoldott, melyből közvetlen lift kapcsolattal kényelmesen tudnak közlekedni a felső emeletekre a lakók. A parkosított belső udvar és tetőterasz szabadidős tevékenységre és kikapcsolódásra nyújt lehetőséget.
A ház jogilag és pénzügyileg rendezett viszonya biztosítja a lakók számára a hosszú távú nyugalmat, és biztonságot.
A lakások alaprajzait és árait a www.bpholmi.hu internetes címen találja meg, bővebb információval a Petneházy utcai értékesítési iroda munkatársai tudnak szolgálni.

Ismerőse lakást keres? Ajánlja ezt a cikket neki is!
Megosztás:
 
Magunkról     |     MBIK     |     Impresszum     |     Karrier     |     Archívum