Hirlapom RSS
Főoldal A Magazin Lakberendezés Trendfigyelő Életmód Ajánlók Kiállítások Estjeink Gardróbok
A lila három arca – Nőies
A levendula, a nőszirom, az orgona színei és illata egy egészen más világba repítenek el, mint az elegáns liláké, melyek elsodornak szenvedélyességükkel, drámai mélységükkel. A finom, lágy és halványlilák inkább simogatnak és megnyugtatnak.

A levendula felidézheti számunkra a múlt századot, vagy a nagymamánkat, ugyanakkor mai világunkban is helye van, hiszen jótékony illatanyaga megnyugtat és gyógyít, színe pedig újra reneszánszát éli a divatban. A lilának ezt a halvány árnyalatát elsősorban a hölgyeknek ajánljuk, hatásuk finom, visszafogott, és nagyon érzékien nőies. A virágminták, az indák formavilága még jobban felerősíti ezt, ezért vagy olyan helyiségben használjuk, ami rólunk, nőkről szól, vagy leánylakásokban. Egy kedves nappali része is lehet a lilamintás kanapé, de betehetjük kislányunk szobájába is – feltéve, ha romantikus lélekkel áldotta meg a sors. Ha idős hölgy lakik a házban, bizonyára szeretni fogja az orgona színeiben pompázó párnákat, ágytakarókat és terítőket, de azért ezt kérdezzük meg Őt is!

A világos lila tökéletes kiegészítő színe lehet ünnepi terítékeknek, hiszen pompásan mutat arannyal, ezüsttel és egyéb színekkel is, mint a fehér, a bézs vagy a narancssárga. Előbbiek használatával fejedelmi, vagyis inkább fejedelemasszonyi hatást érhetünk el, a lila-arany kompozíció ugyanis nagyon arisztokratikus és kifinomult, ugyanakkor nagyon bájos is. Fehérrel kombinálva szerény és tiszta, narancssárgával pedig üdítő és fiatalos.

Kapcsolódó cikkek:
•  A lila három arca - Elegáns
•  A lila három arca – Romantikus
Megosztás:
 
Magunkról     |     MBIK     |     Impresszum     |     Karrier     |     Archívum