Hirlapom RSS
Főoldal A Magazin Lakberendezés Trendfigyelő Életmód Ajánlók Kiállítások Estjeink Gardróbok
Eddig nem merted?
A faltetoválás segítségével otthonod egészen átvarázsolhatod! Nem kell hozzá tű, sem sterilitás, csupán némi elképzelés arról, milyen hatású környezetben szeretnél lakni, tiszta falak és elhatározás. No meg maga a dekorfólia.

A faltetoválással elérhetsz letisztult, nagyon modern hatásokat, de leteheted a voksod a barokkos vagy inkább a romantikus formavilág mellett is. Választhatsz buja indákat, szerény virághalmazokat, de behozhatod a posztmodern nagyvárost is otthonodba. Lakásod lehet ultratrendi, vagy sci-fire hajazó környezet, minimál fílinges belső tér, de néhány színnel és formával variálva egy teljesen más, retró miliőben találhatod magad.
Ha a természetet szereted, de nem tartasz ott, hogy távol a nagyvárostól egy parasztházban kellemesen éldegélj, válassz a falra növényzetet! Nádast, sást, vadvirágokat „telepíts” rattan vagy bambusz kanapéd köré.

Szavak, mondatok és gondolatok elevenedhetnek meg falaidon. Közölj a beérkezővel bármit, amit szeretnél! Üzenj magadnak, idézz nagyoktól vagy kicsiktől! Írj fel egy szót, és asszociálj! Tegyél hozzá képeket vagy rövid szösszeneteket! Jelenítsd meg a térelválasztón kedvenc városaidat, vagy azok neveit csupán, esetleg a helyet, ahol leginkább lakni szeretnél, vagy ahova eljutni végre.
De az ördögöt is a falra festheted! Nem történik semmi visszafordíthatatlan, csupán egyedi lesz az otthonod! És ördögi is persze – főleg, ha vörösekkel és sárgákkal színezel.
Tetoválj nonfiguratív ábrákat, „fess” a falra stilizált állatokat! Hozd be a dzsungelt a szobába, ugrass fel egy egzotikus tigrist a falra! Vagy idézd meg a tenger világát cettel vagy csikóhalakkal!

Ha lurkó is él veled, kedves figurákat is feltehetsz a falra, nyuszit, egeret, cicát, tücsköt és bogarat.
A hangulatot fokozhatod a falak alapszínének megváltoztatásával. A meleg színekkel izgalmas, otthonos vagy egzotikus, meghitt hatást érhetsz el. A hideg színekkel operálva inkább távolságtartó és komoly lesz a helyiség. De mindkettő rengeteg lehetőséget rejt magában.

A vinyl alapú dekorfóliát szinte bármilyen felületre felapplikálhatod: falra, fémre, üvegre, csempére és a bútorra is.
Nem kell, hogy kimaradjon a konyha vagy a fürdőszoba, bátran éld ki kreativitásodat!
Egy gond van.
A faltetoválás is függést okoz! Egyszerűen nem lehet abbahagyni..., de elkezdeni sem, ha nem nézed meg a következő oldalt: www.faltetovalas.hu

SzS
Kapcsolódó cikkek:
•  Formák a falon - A falimatricák
Megosztás:
 
Magunkról     |     MBIK     |     Impresszum     |     Karrier     |     Archívum